Info voor (ver)bouwers

Hieronder vind je handige documentatie voor jouw renovatie. Download brochures met productinfo of bezoek gespecialiseerde websites die je wegwijs maken doorheen het renovatieproces.

Interessante bouwinfo

10 geboden van de kandidaat-(ver)bouwer

Zoekeenarchitect.be

Hebt u een ideale bouwgrond op de kop getikt en bent u van plan te bouwen? Of heeft uw huis een facelift nodig? Bouwen of renoveren vergt een zorgvuldige voorbereiding. Vooraleer u een contract afsluit met een of meer bouwprofessionals, is het belangrijk dat u zich grondig informeert, uw project zo goed mogelijk omschrijft en u laat begeleiden bij de realisatie ervan. Want, voorkomen is beter dan genezen!

download

Reynaers Magazine '20

Aluminium ramen, deuren & veranda’s

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium is al meer dan een halve eeuw het synoniem van aluminium ramen en deuren, schuifdeuren, gevelsystemen en veranda’s met een meerwaarde. Zowat overal ter wereld wordt de naam Reynaers Aluminium geassocieerd met frisse creaties, verrassende innovaties, inspirerend design en een quasi perfecte service.

download

VOLA - tijdloos Scandinavisch design

VOLA

VOLA is de bedenker en ontwerper van de originele hedendaagse kraan. Het tijdloze design van onze producten is nog steeds afgeleid van de zuivere, geometrische ontwerpen van Arne Jacobsen en Verner Overgaard. Door het onnavolgbare samengaan van baanbrekende technologie en een modulair concept wordt water naadloos in architectuur geïntegreerd.

download

Gratis Livios bouwboek

Livios

Bezoek je de Renovatiedag en wil je graag nadien alle informatie over het (ver)bouwproces gebundeld zien? Dat kan! Livios goot voor jou alle essentiële (ver)bouwinfo in het boek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren‘.

Dit boek telt ruim 300 pagina’s en beschrijft het volledige bouwproces. Ook de allernieuwste trends, technieken en reglementeringen vind je erin terug. Kortom, een onmisbare leidraad voor jouw bouw- of renovatieplannen! Het boek heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is gratis voor wie concrete bouwplannen heeft.

Bestel je jouw exemplaar nu via de Renovatiedag? Dan hoef je uitzonderlijk ook geen verzendkosten te betalen!

bestel

Energie sparen vanaf 2020? Vraag je premie aan!

Vlaams Energieagentschap

Wil je je dak, muren of vloer isoleren? Of overweeg je een zonneboiler of warmtepomp(boiler) te installeren? Deze brochure biedt je een handig overzicht van de premies die je kan aanvragen. 

download
Interessante bouwsites

Op bouwinfo.be vind je alles over bouwen en verbouwen

Bouwinfo

Alle info over bouwen en verbouwen, rubouw, tuin, technieken, inrichting, ...

bezoek website

Livios - Bouwen aan morgen

LIVIOS

Dé site voor wie bouwt en verbouwt. Je vindt hier alle informatie en tools die je nodig hebt om van jouw project een succes te maken. Een kwalitatieve, onafhankelijke redactie aangevuld met gratis diensten, zijn de ideale mix voor een optimaal verloop van je (ver)bouwproject. Je vindt er onder meer 25.000 opgeloste vragen, richtprijzen, gratis folders, bouwforum, checklists ...

bezoek website

Entrr.be

Entrr

Entrr.be is een online ontmoetingsplaats voor architecten, (ver)bouwers en producenten. Entrr.be publiceert opmerkelijke projecten van Belgische architecten en informeert over innovatieve materialen.

bezoek website