Info voor (ver)bouwers

Hieronder vind je handige documentatie voor jouw renovatie. Download brochures met productinfo of bezoek gespecialiseerde websites die je wegwijs maken doorheen het renovatieproces.

Interessante bouwinfo

10 geboden van de kandidaat-(ver)bouwer

Zoekeenarchitect.be

Hebt u een ideale bouwgrond op de kop getikt en bent u van plan te bouwen? Of heeft uw huis een facelift nodig? Bouwen of renoveren vergt een zorgvuldige voorbereiding. Vooraleer u een contract afsluit met een of meer bouwprofessionals, is het belangrijk dat u zich grondig informeert, uw project zo goed mogelijk omschrijft en u laat begeleiden bij de realisatie ervan. Want, voorkomen is beter dan genezen!

download

De Wienerberger Bouw- en Verbouwgids

Wienerberger

De Bouw- en Verbouwgids van Wienerberger toont je hoe je met keramische oplossingen tot een comfortabele, mooie en duurzame woning komt. We maken je wegwijs in de voordelen van duurzame gevels, hellende daken en gebruik van kleiklinkers voor oprit, terras, … Kortom, we helpen je op weg naar een geslaagd nieuwbouw- of renovatieproject. Download hieronder de gids of bestel hem gratis via de post.

besteldownload

Magazine ramen, deuren & veranda’s 2021

Wonen in duurzame schoonheid

Reynaers Aluminium

Echte schoonheid kom je maar zelden tegen. Daarom wil je ervan blijven genieten, het liefst een leven lang. Reynaers Aluminium geeft je thuis die toets van blijvende schoonheid met duurzame, hoogkwalitatieve toepassingen in aluminium. Helemaal in lijn met jouw smaak en persoonlijkheid, als ultieme expressie van pure levenskwaliteit. Ontdek nu de ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium.

download

NIEUW: FINEO VACUÜMGLAS

Ranke beglazing met ijzersterke prestaties

Fineo van AGC Glass

De nieuwe circulaire vacuümtechnologie van AGC Glass gooit hoge ogen op de renovatiemarkt. Het flinterdunne FINEO-isolatieglas behaalt dezelfde prestaties als drievoudige beglazing, past in vlot in bestaande ramen én heeft een uitzonderlijke levensduur. Lees er alles over in deze brochure! 

download

Zorgeloos, gezond en comfortabel wonen in je opgeknapte woning?

Renson

Met onze ventilatie- en zonweringsoplossingen voor kleine en grote renovaties creëer je een gezonde woning, zonder deze in een bouwwerf te moeten veranderen. Dankzij Renson genieten jij en je gezin een heel leven lang van het best mogelijke binnenklimaat.

 

Together we create healthy spaces!

download

GEBERIT AquaClean, de douche-wc

Een sensatie van welzijn en frisheid

GEBERIT

Water is een integraal onderdeel van onze dagelijkse lichaamshygiëne. Het reinigt zacht en toch grondig. Steeds meer mensen zijn daarom enthousiast over de natuurlijke en weldadige wc-hygiëne met water i.p.v. papier na een toiletbezoek.

 

Een Geberit AquaClean douche-wc zorgt op comfortabele wijze voor netheid en welzijn. Hij bezorgt de gebruiker door een druk op de knop de hele dag een verzorgd, fris en zelfbewust gevoel.

download

Gratis boekenpakket

Compleet Wonen, Energiewijzer & ENTRR-magazine

Bouwinfo

In Compleet Wonen en de Energiewijzer ontdek je alles over de diverse bouwfases in 12 hoofdstukken.

ENTRR-magazine doet je wegdromen over de mooiste projecten. Kijk binnen in toonaangevende woningen ontworpen door creatieve architecten. Doe volop frisse ideeën op voor jouw project

 

bestel

VOLA - tijdloos Scandinavisch design

VOLA

VOLA is de bedenker en ontwerper van de originele hedendaagse kraan. Het tijdloze design van onze producten is nog steeds afgeleid van de zuivere, geometrische ontwerpen van Arne Jacobsen en Verner Overgaard. Door het onnavolgbare samengaan van baanbrekende technologie en een modulair concept wordt water naadloos in architectuur geïntegreerd.

download

Gratis Livios bouwboek

Livios

Bezoek je de Renovatiedag en wil je graag nadien alle informatie over het (ver)bouwproces gebundeld zien? Dat kan! Livios goot voor jou alle essentiële (ver)bouwinfo in het boek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren‘.

Dit boek telt ruim 300 pagina’s en beschrijft het volledige bouwproces. Ook de allernieuwste trends, technieken en reglementeringen vind je erin terug. Kortom, een onmisbare leidraad voor jouw bouw- of renovatieplannen! Het boek heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is gratis voor wie concrete bouwplannen heeft.

Bestel je jouw exemplaar nu via de Renovatiedag? Dan hoef je uitzonderlijk ook geen verzendkosten te betalen!

bestel
Interessante bouwsites

Op bouwinfo.be vind je alles over bouwen en verbouwen

Bouwinfo

Alle info over bouwen en verbouwen, rubouw, tuin, technieken, inrichting, ...

bezoek website

Livios - Bouwen aan morgen

LIVIOS

Dé site voor wie bouwt en verbouwt. Je vindt hier alle informatie en tools die je nodig hebt om van jouw project een succes te maken. Een kwalitatieve, onafhankelijke redactie aangevuld met gratis diensten, zijn de ideale mix voor een optimaal verloop van je (ver)bouwproject. Je vindt er onder meer 25.000 opgeloste vragen, richtprijzen, gratis folders, bouwforum, checklists ...

bezoek website

Entrr.be

Entrr

Entrr.be is een online ontmoetingsplaats voor architecten, (ver)bouwers en producenten. Entrr.be publiceert opmerkelijke projecten van Belgische architecten en informeert over innovatieve materialen.

bezoek website