Verbouwinfo van onze partners

Een organisatie en initiatief van:

Wienerberger

Partners van het evenement:

Wienerberger
Wienerberger
Wienerberger
Wienerberger

Mediapartners:

Wienerberger
Wienerberger
Wienerberger
Wienerberger
Wienerberger
Wienerberger

Interessante bouwinfo

10 geboden van de kandidaat-(ver)bouwer

Zoekeenarchitect.be

Hebt u een ideale bouwgrond op de kop getikt en bent u van plan te bouwen? Of heeft uw huis een facelift nodig? Bouwen of renoveren vergt een zorgvuldige voorbereiding. Vooraleer u een contract afsluit met een of meer bouwprofessionals, is het belangrijk dat u zich grondig informeert, uw project zo goed mogelijk omschrijft en u laat begeleiden bij de realisatie ervan. Want, voorkomen is beter dan genezen!

download

De Wienerberger Bouw- en Verbouwgids

Wienerberger

De Bouw- en Verbouwgids van Wienerberger toont je hoe je met keramische oplossingen tot een comfortabele, mooie en duurzame woning komt. We maken je wegwijs in de voordelen van duurzame gevels, hellende daken en gebruik van kleiklinkers voor oprit, terras, … Kortom, we helpen je op weg naar een geslaagd nieuwbouw- of renovatieproject. Download hieronder de gids of bestel hem gratis via de post.

besteldownload

Gratis Livios Magazines

Livios

Bouwen, verbouwen of inspiratie opdoen?

Vraag je gratis magazine aan.

 

Met de gratis magazines van Livios heb alle tools, tips en inspiratie binnen handbereik. Ontdek ze alle 6: Mijn Nieuwbouw, Mijn Renovatie, Mijn Energie, Mijn Badkamer, Mijn Keuken, Mijn Tuin.

bestel

Vraag gratis je Bouwgids aan!

Benieuwd naar tips & richtprijzen voor jouw (ver)bouwproject?

Bouwinfo

Als (ver)bouwer moet je heel wat keuzes maken. Belangrijke beslissingen die een grote impact hebben op je budget. Geen stress! Sipro Media (het bedrijf achter Bouwinfo.be) zet alles voor je op een rij in ‘De Bouwgids’.

 

Deze handige online gids loodst je doorheen het volledige bouwproces. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklists.

bestel

Reynaers Magazine

Laat je inspireren

Reynaers Aluminium

Het Reynaers magazine is een compleet overzicht van alle ramen, deuren en veranda's in het aanbod. Kom alles te weten over de verschillende types, systemen en kleuren. Ontdek de voordelen van aluminium en laat je inspireren door de mooie realisaties. Maak kennis met het Reynaers netwerk en maak van jouw nieuwe ramen en deuren een werkelijkheid.

download

VOLA, tijdloos Scandinavisch design

VOLA

VOLA is de bedenker en ontwerper van de originele hedendaagse kraan. Het tijdloze design van onze producten is nog steeds afgeleid van de zuivere, geometrische ontwerpen van Arne Jacobsen en Verner Overgaard. Door het onnavolgbare samengaan van baanbrekende technologie en een modulair concept wordt water naadloos in architectuur geïntegreerd.

download

Renoveren met Renson

Renson

Verbouwplannen? Dan ben je ook bij Renson aan het juiste adres. Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Bovendien is het Linarte gevelconcept misschien wel het uitgesproken alternatief voor bakstenen of pleisterwerk om je na-geïsoleerde buitengevel stijlvol af te werken? Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.

download
Interessante bouwsites

Op bouwinfo.be vind je alles over bouwen en verbouwen

Bouwinfo

Alle info over bouwen en verbouwen, rubouw, tuin, technieken, inrichting, ...

bezoek website

Livios.be

Begin er niet aan zonder naar Livios.be te gaan

LIVIOS

Dé site voor wie bouwt en verbouwt. Je vindt hier alle informatie en tools die je nodig hebt om van jouw project een succes te maken. Een kwalitatieve, onafhankelijke redactie aangevuld met gratis diensten, zijn de ideale mix voor een optimaal verloop van je (ver)bouwproject. Je vindt er onder meer gratis magazines, 25.000 opgeloste vragen, richtprijzen, bouwforum, checklists ...

bezoek website

Entrr.be

Entrr

Entrr.be is een online ontmoetingsplaats voor architecten, (ver)bouwers en producenten. Entrr.be publiceert opmerkelijke projecten van Belgische architecten en informeert over innovatieve materialen.

bezoek website