De Renovatiedag

Zet jouw renovatie in de spotlight

Ben je als ontwerper trots op een gerealiseerde renovatie? Gelijk heb je! Zou het niet mooi zijn als je die gerealiseerde dromen en verhalen kon tonen aan enthousiaste verbouwers in spe?

 

Wel, we hebben goed nieuws, want dat kan!

 

Deze lente pakken NAV, AiNB en Ik ga Bouwen uit met een nieuwe editie van de Renovatiedag. Tijdens dit unieke toonmoment proeven potentiële opdrachtgevers van jouw stijl en aanpak. Zo kunnen architecten en bouwheren elkaar (eindelijk!) opnieuw ontmoeten, op een veilige manier uiteraard. Hoe die ontmoetingen eruitzien, dat bepaal je volledig zelf ...

CORONAMAATREGELEN

Alle huisbezoeken zijn op afspraak via een online tool. Als deelnemer bepaal je zelf hoeveel bezoekers je per rondleiding toelaat, met een absoluut maximum van 15 personen. Je geeft ook aan hoelang de rondleiding, inclusief een groepswissel, duurt. Zo wordt alles veilig georganiseerd én heb je op voorhand een handig overzicht wie op welk tijdstip langskomt.

 

Verder vragen we bezoekers om alle geldende coronamaatregelen te respecteren. Deze worden duidelijk toegelicht op de publiekswebsite, in de bevestigingsmail en op de affiches die we voorzien voor de openhuizendag. Meer info vind je hier.

Sfeerreportage openhuizendag 2019

Digitale Renovatiedag: in woord, beeld en geluid