Verbouwersinfo


Hieronder vindt u een overzicht van documentatie die van nut is voor uw renovatie. U kan de documentatie downloaden of indien beschikbaar per post toegestuurd krijgen.6 goede redenen om je huis met stookolie te verwarmen

Informazout


In een snel veranderende wereld blijft mazout een vaste waarde, ideaal voor wie zuinig wil verwarmen, mét respect voor het milieu. In deze gids ontdek je 6 goede redenen om je woning vandaag én morgen met stookolie te verwarmen. Op onze site vind je handige simulatoren en tips om nóg slimmer je verwarmingsbudget onder controle te houden.

Download

De informatiekrant met het antwoord op elke isolatievraag

Recticel Insulation


Het is belangrijk dat we ons goed voelen in ons huis. Met een goed geïsoleerde woning zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat en een comfortabel gevoel. Dag in dag uit.

Download

Gun uw ramen een Thermobel!

AGC


AGC Glass Europe (vroeger Glaverbel) blinkt uit in de productie van dubbele en drievoudige beglazing. Logisch: al 75 jaar blijft onze technische kennis en industriële expertise groeien. Thermobel is ons merk voor isolerende beglazing en is zowat hét referentiemerk voor alle isolatieglas.

Download

Premies en leningen voor energiebesparing in Vlaanderen

Vlaams Energieagentschap


Deze brochure bevat een overzicht van de energiepremies en de leningen die in 2018 gelden als u energiebesparende maatregelen uitvoert: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, isolerende beglazing, zonneboiler, warmtepomp, totaalrenovatiebonus, collectieve renovatieprojecten ...

Download

Renovatiegids

Wienerberger


Gids boordevol tips en informatie voor een geslaagde renovatie. De Renovatiegids van Wienerberger bevat tal van tips en informatie voor een geslaagde renovatie. Aan de hand van een 20-tal boeiende en rijk geïllustreerde reportages, maakt u kennis met de duurzame keramische renovatieoplossingen van Wienerberger voor dak en gevel. Materialen, problematieken en ingrepen worden toegelicht en de slimme tips vorm een onuitputtelijke bron van inspiratie voor al wie renoveert. Bestel hier uw gratis exemplaar van onze Renovatiegids.

Bestel

Reynaers Renovatie Magazine

Reynaers Aluminium


Op zoek naar aluminium ramen, deuren of een veranda voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Reynaers Aluminium investeert continu in de ontwikkeling van steeds beter isolerende systemen en blijft ook op vlak van design en technische mogelijkheden innoveren. De Reynaers Partners en Installers zijn de gespecialiseerde installateurs die deel uitmaken van het unieke Reynaers netwerk, waar klanten steeds terecht kunnen voor ramen en deuren van Belgische makelarij. Download het Reynaers Renovatie Magazine en ontdek hoe Reynaers Aluminium kan bijdragen aan jouw woondroom.

Download