VOLA - Het origineel, handgemaakt in Denemarken

VOLA


In 1968 introduceerde VOLA haar iconische collectie. Dit vernieuwend concept onder de kranen werd een instant klassieker. Tijdloos en begeerd sindsdien. VOLA kan zich terecht een pionier noemen en profileert zich op deze vijf waarden.


Originaliteit

Het oorspronkelijk perfect geometrische design van architect Arne Jacobsen was en blijft een voorloper in de wereld van het sanitair kraanwerk.

Esthetiek

De uniforme vormgeving houdt rekening met de Gulden Snede, de perfecte verhouding die sinds lange tijd wordt gehanteerd in de architectuur. De volledige collectie is vormelijk afgestemd op elkaar zodat de kranen en accessoires een mooie en rustig geheel vormen.

Tijdloze vormgeving

Sinds meer dan een halve eeuw is de uitgebreide en iconische collectie in productie. Het design doorstaat de tand des tijds moeiteloos. Ook na decennia blijven de producten actueel, daar waar andere collecties na een aantal jaren voorbijgestreefd zijn.

Individueel design

Het modulaire karakter van de producten laat toe om het kraanwerk aan te passen aan de persoonlijke wensen en de comfortbehoefte van de gebruiker.

Technische innovatie

Continue worden de producten aangepast aan de huidige technische en technologische evoluties. Zo gaat niet alleen het design, maar ook de techniek generaties lang mee.

 

U kan de volledige VOLA collectie bekijken in de VOLA Studio te Brussel, in het Koninklijk pakhuis op de site van Tour & Taxis, Havenlaan 86c.

Meer info: www.vola.be